Bra, Bäst, Bättreodds.se – Jämför alltid!

Tipparnas Kamp – Björn Persson, Lör 12/9

Tipparnas Kamp – Björn Persson, Lör 12/9
12/09/2015 bpkung

Roma verkar vara laget att slå i år! Man slog den gamla damen, Juventus, med 2-1 på hemmaplan senast och kanske är det Roma’s tur i år att ta hem lo scudetto. Tyvärr har Roma’s mittfältsstjärna, Miralem Pjanic, gått sönder och missar högst troligt denna match. Det ryktas dock att Francesco Totti ska spela från start och göra Edin Dzeko sällskap längst fram. Roma har en väldigt bra trupp och den nya vänsterbacken från PSG, Lucas Digne, gjorde debut senast mot Juventus och såg väldigt bra ut och man ser ut att fått ihop en väldigt bra backlinje i år. Men man har sin största styrka i offensiven och kanske är den bäst i hela Serie A.

Nykomlingen Frosinone har inte fått någon bra start på sitt Serie A år och har förlorat båda sina två första matcher. Senast mötte man en av de tippade nedflyttnings kandidaterna, Atalanta och förlorade med 2-0 och man var stundtals helt utspelade. Nu ska man möta Roma och man verka vara lite ”starstruck” då mäktiga Roma kommer på besök och frågar du mig så blir det en kort sejour för Frosinone i Serie A då man inte har en tillräckligt bra trupp för att hålla sig kvar och risken finns att man blir en slagpåse.

När Roma skruvar upp tempot så kommer inte Frosinone att hänga med och det blir en enkel seger för Roma med minst två mål.

[socialpoll id=”2294352″]

Gå med i vår facebookgrupp för ännu fler speltips!

Klicka här