Bra, Bäst, Bättreodds.se – Jämför alltid!

TIPPARNAS KAMP – BJÖRN PERSSON, LÖR 12/12

TIPPARNAS KAMP – BJÖRN PERSSON, LÖR 12/12
12/12/2015 bpkung

Ångestmöte mellan Palermo och Frosinone och en viktig match i bottenstriden i Serie A. Kaos i Palermo men inte så konstigt när det president Zamparini som basar över laget och har som hobby att sparka tränare varje säsong. Tränare Ballardini är den som är vid rodret, just nu i alla fall och han har fått en jobbig start. Förra veckan spelade dem mot Lega Pro laget (hette Serie C tidigare) Alessandria i den italienska cupen och fick då stjärnan Vazquez utvisad efter 22 minuter och sedan förlorar dem med 2-3 och är utslagna. Efter matchen går Zamparini ut och säger att vissa spelare i laget har medvetet motarbetat Palermo och stänger av dem från spel i Palermo, dessa spelare är Rigoni, Maresca och Daprela. Matchen efter förlorar dem med 0-3 borta mot Atalanta så vi får väl se hur länge tränare Ballardini får stanna kvar..

Nykomlingen Frosinone är en poäng bakom Palermo i tabellen och just nu på nedflyttningsplats. Det är ett typiskt hemmalag och dem har endast tagit en poäng på bortaplan så här långt och den kom mot självaste Juventus då dem lyckades få 1-1 i den matchen. Denna matchen är viktig att inte förlora då dem så skulle tappa mark i bottenstriden så dem lär spela defensivt och ligga på kontring.

Förväntar mig en tight match där båda lagen är mer rädda för att förlora än att de har viljan att vinna och ett 0-0 resultat i halvtid ligger när till hands.

Gå med i vår facebookgrupp för ännu fler speltips!

Klicka här