Bra, Bäst, Bättreodds.se – Jämför alltid!

Juventus – Milan, Lör 21/11

Juventus – Milan, Lör 21/11
21/11/2015 bpkung

Två skadedrabbade lag som möts i Derby dei Campione på lördagskvällen. Juventus har fått en tuff säsongsinledning (har dock gått bra i Champions League) och finns först på plats 7, nio poäng bakom Fiorentina i topp. Det har dock sett lite bättre ut på slutet och dem har två raka segrar i ligan. Tappet av Tevez, Prilo och Vidal har nog påverkat dem mer än vad dem trodde det skulle göra och det har tagit ett litet tag för dem nya spelarna att acklimatisera sig. Paul Pogba har inte heller gått att känna igen men det ser ut som om hans form är på uppgång.

Milan fick en tung inledning på säsongen och det hördes röster om att tränare Mihajlovic skulle få sparken, sen plötsligt sprattlade dem till och tog tre raka segrar och 3-1 segern borta mot Lazio imponerade mest. Senast föll dem dock tillbaka i gamla hjulspår och fick endast 0-0 hemma mot Atalanta och ska faktiskt vara glada för den poängen då Atalanta var det bättre laget. Dem dras med en hel del skador men 16-årige målvakten Gianluigi Donnarumma har verkligen imponerat efter att ha har fått ta över förstaplatsen i mål.

Jag tror på en målsnål tillställning där Juventus kommer att dra det längsta strået så jag väljer spelet Juventus vinnare samt under 2.5 mål.

Gå med i vår facebookgrupp för ännu fler speltips!

Klicka här