Bra, Bäst, Bättreodds.se – Jämför alltid!

Inter – Milan, Sön 13/9

Inter – Milan, Sön 13/9
13/09/2015 bpkung

Milanoderby eller ”Derby della Madonnina” som det så vackert heter. Ett tidigt derby på säsongen redan i den 3:e omgången och Inter har fått en kanonstart rent resultatmässigt men spelet har inte glänst så här långt. Försvarsspelet ser betydligt bättre ut i år jämför med föregående år men framåt så saknas en del och det är nyförvärvet, Stevan Jovetic, som har räddat laget så här långt med sina tre mål. Nu har iofs Mauro Icardi varit skadad, som för övrigt är tillbaka till denna match, men man ska ändå kunna skapa mer framåt. Det sägs att man är det laget som gjort den bästa mercaton med nyförvärv som Geoffrey Kondogbia (som man snodde framför ögon från just Milan), Stevan Jovetić, Adem Ljajić, Miranda och Ivan Perišić för att nämna några.

Milan skulle värva en massa nytt inför denna säsong då det kom in en finansiär, Mr Bee och det talades om Geoffrey Kondogbia, Axel Witsel, Jackson Martinez och framförallt vår svenska superstjärna, Zlatan Imbrahimovic. Men dessa värvningar uteblev och istället blev det Carlos Bacca, Luiz Adriano, Alessio Romagnoli, Andrea Bertolacci och inte minst problembarnet Mario Balotelli som man lånar in från Liverpool. Man startade säsongen med att bli utspelade borta mot Fiorentina, förlust 2-0, för att sedan ta en nödvändig seger hemma mot Empoli, vinst 2-1. Spelet var dock allt annat än bra i vinstmatchen mot Empoli och det var två individuella prestationer från anfallsparet Bacca/Adriano som gjorde att man tog tre pinnar.

Inter går in som favoriter i detta derby då de har fått en bättre start på säsongen jämfört med Milan. En skada på Miranda oroar dock Inter och frågan är vem som tar hans plats i försvaret, det ryktas om både Andrea Ranoccia och att Gary Medel ska ta klivet ner från sin mittfältsposition. Framåt sägs det att de väljer ett tremanna anfall med Jovetic/Icardi/Perisic vilket känns livsfarligt för Milans backlinje. Milan har en del skador i truppen, bl a Jérémy Menez, Luca Antonelli och Andrea Bertolacci.

De senaste åren har det bara jämna och målsnåla derbyn och det mesta talar för samma scenario igen och vi tror på en Inter seger med uddamålet.

Lycka till!

Gå med i vår facebookgrupp för ännu fler speltips!

Klicka här