Bra, Bäst, Bättreodds.se – Jämför alltid!

Inter – Juventus, Sön 18/10

Inter – Juventus, Sön 18/10
18/10/2015 bpkung

Dagens Serie A omgång avslutas med Derby d’Italia, det italienska derbyt, mellan Inter och Juventus. Lagen är värsta rivaler och Juventus anklagade Inter tidigare för att det var dem som fick Juventus tvångs degraderade till Serie B under den såkallade calciopoli skandalen 2006 vilket inte gjort rivaliteten mindre utan snarare har den ökat efter det.

Denna säsong så har lagen fått helt olika inledningar då Inter fått en bra start och ligger just nu 3:a i tabellen och vid en vinst här så går man upp i topp då Fiorentina förlorade borta mot Napoli tidigare idag. Spelet har kanske inte övertygat men man har tagit sina poäng och det var väl endast matchen hemma mot Fiorentina som har varit ett riktigt bottennapp. En stor fördel till denna match är att Stevan Jovetic är tillbaka efter skada och han har saknats i anfallsspelet i de senaste matcherna.

Juventus har fått en tung start på säsongen och finns först på 15:e plats! Man har endast två vinster på dem inledande sju matcherna och spelet har verkligen hackat. Dock har man haft mycket skador och får tillbaka en del spelare till denna match. Det ser ut som om man kan sätta ett väldigt starkt lag på planen idag och ett mittfält med Pogba, Marchisio, Cuadrado och Khedira känns oerhört starkt.

Hur slutar matchen då? Juventus-backen Andrea Barzagli säger att man måste vinna denna match för att chans på ligatiteln i år så man kommer helt klart gå för segern. Rent statistiskt sett så har inte Inter vunnit något av dem fem senaste mötena lagen emellan och Inter har inte slagit Juventus hemma sedan 2010. Jag tycker att Juventus är favoriter i denna match men tror på en fartfylld match där båda lagen gör minst varsitt mål och att det blir över 2.5 mål.

Lycka till!

[socialpoll id=”2302169″]

Gå med i vår facebookgrupp för ännu fler speltips!

Klicka här