Bra, Bäst, Bättreodds.se – Jämför alltid!

Gästkupong v. 21

Gästkupong v. 21
23/05/2015 Peter Persson

Pontus Fridsten heter vår första vinnare i vår första tävling och han har såklart blivit belönad genom att vara gästtippare denna helg. Kravet var att han skulle ta fram en valfri trippel och här är motiveringen till Pontus kupong.

Malaga – Sevilla: 1X
Jag har valt spela 1X för att jag är ganska säkert på att unai emery och sevilla kommer spara spelare inför deras väldigt viktiga Europa League final nästa vecka. I ligan kan Sevilla fortfarande sluta på en cl kval plats och borde göra allt för att vinna matchen. Men även om en vinst mot malaga skulle komma så räcker de att valencia vinner mot almeria för dom ska hamna utanför cl igen. Men vid en vinst i el finalen så är dom säkrade en plats i cl. Därför tror jag deras lag mot malaga kommer vara väldigt reserv betonat!

Genoa- Inter: 1X
Jag har valt att spela ännu en dubbelchans. Denna matchen är sjukt viktig för båda lagen som slåss om platserna i europa. Varför har jag då spelar 1X?

Jo för att Genoa är ett mycket hemmastarkt lag. På deras 5 senaste hemma matcher har de blivit 4 vinster och en oavgjort. Inter saknar guarin inför denna matchen också. Vilket jag anser vara ett ganska stort avbräck.

Granada – Atletico Madrid: 2
Jag väljer att spela den raka 2:an i denna match även om den kan anses vara riskabel. Jag är väl medveten om att Granada har kniven mot strupen, och säkert gör allt för att överleva. Men Atletico har också viktiga poäng att spela om. De finns 3 direkt platser till cl i spanska ligan. 4:an kvalar. Förlorar Atletico denna match och valencia vinner så trillar dom ner på kval plats. Tror Atletico kommer gå in i denna matchen med sitt bästa lag och spela för 3 poäng.

Gå med i vår facebookgrupp för ännu fler speltips!

Klicka här