Bra, Bäst, Bättreodds.se – Jämför alltid!

Veckans Femling v.34

Veckans Femling v.34
22/08/2015 bpkung

Veckans Femling utspelar sig över lördag – söndag.

Schalke har en ny tränare i år som förespråkar en mer offensiv fotboll och man har börjat säsongen på ett bra sätt med vinst i den tyska cupen med 5-0 och man vann premiären borta mot Werder Bremen med klara 3-0. Darmstadt är nykomling i Bundesliga och man tog sig enkelt vidare i den tyska cupen och man spelade 2-2 i premiären mot Hannover. Man kommer att ha svårt att hänga med här mot ett Schalke i god form.

Middlesbrough tillhör en av favoriterna till att vinna the Championship denna säsong och man har börjat säsongen med en vinst och två oavgjorda matcher. Senast spelade man 1-1 borta mot en annan förhandsfavorit, Derby, på bortaplan. Man är ett väldigt bra hemmalag och var det bästa hemmalaget i the Championship den gångna säsongen. Bristol City är nykomlingar i the Championship och man har fått en tuff start med endast en poäng på de tre första matcherna. Här kommer man få svårt att räcka till.

QPR trillade ur Premier League förra säsongen och man har ambitionen att ta sig snabbt tillbaka igen. Än så länge har man sin skyttekung Charlie Austin kvar men vi får se hur det ser ut efter att transferfönstret har stängt. Man har en stark trupp och imponerade senast då man vände ett 0-2 underläge borta mot Wolves till vinst med 3-2. Rotherham har endast skrapat ihop en pinne så här långt och kommer gå en tuff säsong till mötes och här har man inget att hämta.

Chelsea har inte fått en bra start på säsongen och man var direkt utspelade senast mot Manchester City oavsett vad José Mourinho säger. Detta har såklart medfört att det har börjat röra sig på transfermarknaden och tidigare i veckan blev Pedro klar som man dessutom snodde mitt framför näsan på Man Utd. De senaste ryktena säger även att man börjat dra i Paul Pogba men vi får se hur den historien slutar. West Bromwich blev utspelade i premiären mot Man City och senast krigade man till sig en bortapoäng mot nykomlingen Watford. Dags för Chelsea’s första vinst för säsongen!

Vi börjar känna igen Borussia Dortmund igen och i veckan vände man ett underläge borta mot norska Odd i Europa League kvalet då man låg under med 3-0 för att sedan vinna matchen med 4-3. I premiären körde man över Borussia Mönchengladbach med 4-0 och man är vidare till nästa runda i den tyska cupen. FC Ingolstadt är nykomlingar i Bundesliga och man tog en fin skalp borta mot Mainz i premiären, vinst 1-0. Man fick dock respass direkt ur den tyska cupen. Stor klasskillnad på dessa två lag.

Lycka till!

Gå med i vår facebookgrupp för ännu fler speltips!

Klicka här