Bra, Bäst, Bättreodds.se – Jämför alltid!

Veckans Femling v.33

Veckans Femling v.33
15/08/2015 bpkung

Middlesbrough tillhör en av favoriterna till att vinna The Championship i England denna säsong och man har bl a värvat hem Stewart Downing från West Ham och man har även värvat David Nugent från Leicester och Christian Stuani från Espanyol så man har ett rutinerat anfall och hoppas att det ska bära hela vägen till Premier League den kommande säsongen. Bolton har en svag trupp i år där Emelie Heskey som passerat sitt bäst före datum tar plats i anfallet. Tidigare i veckan åkte man ur Ligacupen efter att ha förlorat mot Burton Albion från League One.

AIK vann Stockholmsderbyt mot Djurgården samtidigt som Malmö FF slog IFK Göteborg vilket betyder att man på allvar är med i guldstriden. Man slog ett formstarkt Djurgården trots en tidig utvisning på sin mittback, Noah Sonko Sundberg vilket tyder på väldigt bra form. Framåt har man två formstarka forwards i Henok Goitom och Mohamed Bangura. Kalmar får det inte riktigt att stämma trots en bra trupp och senast förlorade man hemma mot GIF Sundsvall med 2-0. Man blandar bra insatser med riktiga bottennapp och detta känns som en omöjlig uppgift.

Stabaek visar upp en strålande form och gick vidare till semifinal i den norska cupen tidigare i veckan. Man ligger på 2:plats i Tippeligan och man är i toppen för att stanna. Lilleström har endast en seger på dem fem senaste matcherna och den kom hemma mot jumbon Sandefjord. Senast fick man stryk hemma mot Rosenborg med hela 5-0!

Norrköping fortsätter att utmana om SM-guldet och har nu samma poäng som serieledarna IFK Göteborg. Man är ungefär lika bra på bortaplan som på hemmaplan och nu möter man jumbon Åtvidabergs FF som är drabbat av försvarskris pga många skador samt man har Mauricio Albornoz avstängd.

Liverpool ses som en outsider till Premier League titeln denna säsong och man började säsongen bra genom att slå ett tufft Stoke på bortaplan, där man bl a förlorade med 6-1 förra säsongen. Längst fram har man värvat in Christian Benteke som man hoppas ska stå för många mål framåt. Bournemouth är en av nykomlingarna denna säsong och man känns som en svag nykomling och insatsen hemma i premiären mot Aston Villa lämnade en del att önska.

Lycka till!

Gå med i vår facebookgrupp för ännu fler speltips!

Klicka här