Bra, Bäst, Bättreodds.se – Jämför alltid!

Tipparnas Kamp – Experternas Spelkupong, Lör 31/10

Tipparnas Kamp – Experternas Spelkupong, Lör 31/10
28/10/2015 bpkung

På lördag kl. 16:00 är det spelstopp i vår tävling där du kan vinna 2 matchbiljetter till Liverpool – Chelsea på Anfield samt cashpriser!

Tävla direkt!


Experternas tips:

André Nordberg:

Två lag som har möjlighet att spela väldigt kompakt, Manchester United visade det senast mot Manchester City i en 0-0 match där extremt få chanser skapades. Det är inte helt ovanligt att det händer när två bra lag möts, man tar ut varandra. Jag tror väl inte riktigt att Crystal Palace kommer spela lika tight men man är ett mycket bra lag och fokus kommer troligen ligga på att täppa igen bakåt. Palace är i grunden ett offensivt lag men det är framförallt på bortaplan som det syns, där finns ofta mer ytor som Bolasie, Sako och Zaha kan utnyttja med sin teknik och snabbhet.

Manchester United har haft problem till och från hela säsongen med att få igång flytet och målskyttet, det såg förvisso riktigt bra ut borta mot Everton men det är också ett av få tillfällen. Backlinjen har sett mycket stabil ut med undantag för bortamatchen mot Arsenal. Mittfältet har många tunga pjäser som hjälper till i defensiven: Schnederlin, Fellaini, Schweinsteiger och Carrick. Även Rooney droppar väldigt djupt ner och jag skulle nog säga att han för tillfället bidrar mer bakåt än framåt.

Hur som helst, lite av en toppmatch detta där Manchester United vet om vilket starkt lag Crystal Palace är, eventuellt kan de vara nöjda med en pinne men troligen siktar de på tre. Dock är min teori att de kommer göra detta på ett ”smart” sätt, förväntar mig ingen hawaiifotboll utan ett United som har lite mer boll men inte trycker på för mycket då risken finns för livsfarliga kontringar. Under 1.5 mål känns bra till 3.10 på ComeOn.

Björn Persson:

Toppmatch på lördags kvällen mellan Inter och Roma! Ligans bästa försvar mot ligans bästa anfall, Inter har endast släppt in 7 mål på tio matcher och Roma har gjort hela 22 mål på nio matcher. Båda lagen har endast en förlust var så här långt men jag ser Roma som favoriter i denna match men frågan är om de kan bryta ner Inters försvar. Att spela på över eller under 2.5 mål känns tufft att spela på så jag tror att i slutändan att båda lagen nöjda med oavgjort resultat och så slutar även matchen. 3.25 ggr pengarna känns som ett bra odds på ett oavgjort resultat!

Viktor Kjellén:

Celta De Vigo åkte på sin första förlust senast och man får gå tillbaka enda till mars i år för att hitta den men mot ett Real Madrid som är på uppgång är det väll ändå ett lag som är ”okej” att förlora mot & man åkte på en utvisning relativt tidigt också vilket försvårade uppdraget. Nu möter man ett betydligt sämre lag trots sin komfortabla seger senast så är det ett Sociedad som endast har två segrar på 9 matcher där ingen av segrarna har varit på hemmaplan. Vigo är ett lag med bra form och en Nolito i hög form & med sina 7 mål så ligger han på en delad andra plats i skytteligan. Celta Vigo har oftast i sina matcher varit det laget som gjort det sista målet oavsett om det blivit seger eller oavgjort och man gör nästan alltid mål i andra halvlek. Samtidigt som Sociedad inte ens lyckats göra mål i 5 av 9 möjliga. Därför är oddset till 2 gånger pengarna på att Celta gör sista målet mycket lockande!

Gå med i vår facebookgrupp för ännu fler speltips!

Klicka här