Bra, Bäst, Bättreodds.se – Jämför alltid!

Tipparnas Kamp – Experternas Spelkupong, Lör 26/9

Tipparnas Kamp – Experternas Spelkupong, Lör 26/9
23/09/2015 bpkung

Den 26/9 kl. 16:00 är det spelstopp för vår tävling där du utmanar våra 3 experter!

Den tävlande som har en vinnande kupong (spelad hos comeon! för 50kr) vinner 100€ cash att spela för hos comeon! Och kan vinna 2 matchbiljetter till Liverpool – Chelsea på Anfield!

Tävla direkt!


Här är våra experters kupong till tävlingen!

André Nordberg:

Newcastle har inlett säsongen uselt, bra spelare och tränare finns dock. Senast blev det en tung förlust hemma mot Watford i en match där vi rekade hemmaseger. Försvaret svek totalt och det såg snurrigt ut men även framåt såg det klent ut. Jag tror man kommer försöka täppa till mot Chelsea och inte spela alldeles för offensivt, en pinne är bra här. Det är inte jättemycket som talar för att man ska kunna vinna denna matchen. Framåt har det sett riktigt dåligt ut, visst jag trodde själv de hade vad som behövdes för att vinna i förra omgången men det skapades alldeles för lite målchanser.

Chelsea var inte lysande senast mot Arsenal men formkurvan pekar uppåt, det blev seger även om domaren hjälpte till en del. Man ska inte underskatta vad en vinst kan göra för självförtroendet och känslan nu är att Chelsea är på gång, endast 3 poäng gäller i denna matchen. José Mourinho är inte en tränare som spelar offensivt, ibland ”parkerar” han t om bussen. Mot Newcastle förväntar jag mig att bollinnehavet kommer vara klart till Chelseas fördel men de lär inte ta extrema risker framåt. En knapp bortaseger är mitt tips men 1.70 på tvåan är alldeles för dåligt. Då Newcastle haft svårt offensivt och nu möter ett topplag på uppgång så känns 1-0 samt 2-0 till Chelsea som ganska rimliga resultat. Blir tufft för Newcastle att göra mål mot i grunden ett mycket starkt defensivt Chelsea (släppt in många mål hittills men normalt är man starkast i ligan defensivt). Oddset 2.30 känns helt ok.

Björn Persson:

Det verkar bli målfest i varje match som Napoli spelar!! Räknar man med segermatchen mot Club Brügge i Europa League så har det blivit 21 mål på fem matcher, ett snitt på över 4 mål per match. Med nya tränaren Sarri så verkar man tänka anfall är bästa försvar och det är ju härligt att titta på. I den senaste hemmamatchen mot Lazio så var det ren utklassning och man vann med hela 5-0. Gonzalo Higuain har redan gjort 4 mål på dem fyra första matcherna i Serie A (skrevs innan matchen mot Carpi). Juventus fick en usel start på säsongen med endast en inspelad poäng på dem tre första matcherna i ligan men efter vinsten i Champions League borta mot Manchester City så verkar man ha fått tillbaka sitt självförtroende och slog tillbaka Genoa senast med 2-0 på bortaplan (skrevs innan matchen mot Frosinone). Båda mötena lagen emellan slutade 3-1 till Juventus förra säsongen och inte omöjligt att det blir ett liknande resultat på Lördag. Oddset 2.35 på över 2.5 mål och att båda lagen ska göra mål känns klart på förhand.

Viktor Kjellén:

Villareal har fått en fin fin start i La Liga och har gjort 9 mål på de tre senaste matcherna i ligan(3 i varje). Atletico Madrid har också fått sig en fin start i ligan men även i CL och man har endast 1 förlust på de senaste 13(!) matcherna.Både Villareal & Atletico har varit två relativt målglada lag och har på sina senaste 6 av 8 matcher ihop antingen gjort mål eller släppt in mål de sista 15 minuter. 2.35 känns som en riktig god bit.

Gå med i vår facebookgrupp för ännu fler speltips!

Klicka här