Bra, Bäst, Bättreodds.se – Jämför alltid!

TIPPARNAS KAMP – ANDRÉ NORDBERG, SÖN 8/11

TIPPARNAS KAMP – ANDRÉ NORDBERG, SÖN 8/11
07/11/2015 bpkung
Det tar emot att inte tro på sitt eget lag men inom sportsbetting är en av huvudreglerna att använda hjärnan och inte hjärtat. Vi kan börja med Tottenham som ser bra ut just nu, kanske inte många som tänkt på det men de har inte förlorat sen i premiären mot Manchester United och där förtjänade man poäng dessutom. Att det ser bättre och bättre ut beror mycket på Harry Kane och Christian Eriksen, de är två lysande stjärnor och visar båda fin form. Kort och gott, Tottenham ser bra ut i alla lagdelar, formen är bra och självförtroendet är det inget fel på.
Arsenal har varit mycket bra i ligan, senast 3-0 borta mot Swansea men det kunde slutat illa om hemmalaget satt sina chanser vid 0-0. Nu har man stora skadeproblem. Att sedan innan sakna ett gäng spelare har inte varit så farligt, även om det är grymma spelare som Ramsey, Rosicky, Walcott och Chamberlain har det inte påverkat så mycket som många trodde. Detta pga en stark startelva och jämn nivå på många spelare. Nu är läget annorlunda då det börjar slita på truppen. Långsiktigt är det givet att en spelare som Joel Campbell är klart sämre än Walcott och Chamberlain. Nu saknas dessutom Hector Bellerin, Premier Leagues kanske bästa högerback just nu. Arsenal fick storstryk borta mot Bayern i veckan och detta tror jag kan påverka negativt här, och kanske framförallt att Tottenham försöker sätta press på dem och spela på ett liknande sätt. Utan tvekan är Arsenal bättre än Tottenham och Sanchez, Özil och Cazorla kan döda vilket lag som helst i världen, dessa tre herrar börjar dock bli slitna nu. Framförallt Alexis har inte klarat att hålla nivån uppe sedan landskamperna med Chile. Özil är i toppform men ja, det är tufft nu med spelschemat och ingen kan ersätta.
Extremt tuff match för Arsenal i detta läget, ett taggat Tottenham i en hatmatch. Fin chans för bortalaget att chocka, hoppas såklart att mitt kära Gunners ska vinna men hjärnan säger att 2.25 på X2 är klart spelvärt

Gå med i vår facebookgrupp för ännu fler speltips!

Klicka här