Bra, Bäst, Bättreodds.se – Jämför alltid!

TIPPARNAS KAMP – ANDRÉ NORDBERG, SÖN 8/11

TIPPARNAS KAMP – ANDRÉ NORDBERG, SÖN 8/11
07/11/2015 bpkung
Detta spel går ut på att spela krysset på Unibet till 3.90 och tvåan på Bet365 till 6.00, dela upp insatsen så att det effektiva oddset på X2 blir 2.36 (marknadshögst). Detta görs genom att placera 60% av insatsen på krysset och 40% av insatsen på tvåan.
Nu lite kort om matchen. Liverpool har fått en bra start under Klopp, lite tur senast mot Chelsea som var lika nervösa och dåliga som vanligt, trots allt imponerande. Innan dess ett par kryss, bland annat hemma mot Southampton. Det som talar emot Liverpool här, förutom att kaptenen Henderson och bästa anfallaren Sturridge saknas, är att man hade en lång och tung resa till djupaste Ryssland i torsdags, borta mot Rubin Kazan. Det tar på krafterna att flyga så långt även om inte alla spelare var med.
Crystal Palace är ett utpräglat bortalag, mittfält och anfall är kontringsstarka och vågar utmana. Alan Pardew är en duktig tränare och han ser nog en bra möjlighet här att ta poäng. Taktiken tror jag är att hålla ihop laget sen kommer Cabaye fördela bollar till Zaha, Bolasie och Sako när möjlighet finns. Livsfarligt för Liverpool och en bra chans för Crystal Palace att chocka.
Klart att Pool ska vara favoriter, man är bättre i grunden men det skiljer inte så extremt mycket. 2.36 är alldeles för bra för att undvika, även om det krävs lite fixande och trixande med insatsen på två olika bolag.

Gå med i vår facebookgrupp för ännu fler speltips!

Klicka här