Bra, Bäst, Bättreodds.se – Jämför alltid!

TIPPARNAS KAMP – ANDRÉ NORDBERG, SÖN 20/12

TIPPARNAS KAMP – ANDRÉ NORDBERG, SÖN 20/12
19/12/2015 bpkung
Inte ofta jag backar upp Liverpool men litar konstigt nog på dem mer borta än hemma. På Anfield är pressen större och deras spel under Klopp passar inte så bra när man måste föra matcherna. På bortaplan blir det ofta mindre bollinnehav och det kan gynna deras offensiv, lyckades utmärkt i vinsterna mot Man City och Chelsea på bortaplan t ex.
Watford ska man inte underskatta, de är en pigg nykomling och har är svåra att besegra. Försvaret är och har varit deras styrka under en lång tid, lägger man till en riktigt vass anfallsduo i Deeney och Ighalo så förstår man varför de plockat så många poäng. Det lär väl dock komma en dag då själva ”överraskningsmomentet” försvinner lite. Plockar man bara bort Ighalo är mycket vunnit. Liverpool är såklart bättre i alla lagdelar, dessutom lär Coutinho snart explodera som han gjorde mot Man City. Det är en världsklasspelare som ingen i hela världen kan försvara sig mot.
Liverpool behöver vinster nu och känslan är att Watford inte kan fortsätta att plocka poäng hur länge som helst. En passande motståndare för Liverpool och deras vassa bortaspel. Oddset 2.00 känns helt ok, uppemot 55% chans.

Gå med i vår facebookgrupp för ännu fler speltips!

Klicka här