Bra, Bäst, Bättreodds.se – Jämför alltid!

TIPPARNAS KAMP – ANDRÉ NORDBERG, LÖR 5/12

TIPPARNAS KAMP – ANDRÉ NORDBERG, LÖR 5/12
05/12/2015 bpkung
Både lagen har skadeproblem och det känns som att det är ungefär jämnt på den fronten. West Ham saknar framförallt tre tunga spelare i Payet, Sakho och Valencia. Man Utd  har några skadade sen tidigare (Rojo, Valencia och Shaw), saknas gör också Jones, Rooney och Herrera. Formen på The Red Devils är och har varit svårbedömd hela säsongen. Van Gaals ”possession football” är fruktansvärt tråkig att titta på men har också varit relativt effektiv, sen skulle jag hävda att man inte förtjänat så många poäng som man har just nu. Spelet flyter inte, det saknas fart och fläkt. Man tar poäng ändå även om bara några få spelare är i form, det är såklart starkt men också ett varningstecken. Det kommer en dag då Schweinsteiger inte räddar dem, eller när Mata har är dålig dag osv osv.. Kanske är den dagen kommen nu.
West Ham har ett bra lag även utan de som saknas, nu är dessutom Song tillbaka och Moses, Lanzini, Carroll, Zarate, Kouyate och Noble håller alla bra Premier League-klass. Tränaren Slaven Bilic utförde mirakel på bortaplan i början på säsongen, West Ham vann mot Arsenal, Chelsea och Manchester City vilket var helt otroligt. Det finns ofta en klar taktik och tanke på bortaplan, jag tror det kommer bli ett liknande försök nu på Old Trafford.
I grunden är det klasskillnad mellan lagen såklart men känslan är att Man Utd kommer åka på en smäll när man minst anar det, spelet stämmer inte. Jag tror West Ham kan skrälla om allt stämmer här, 3.10 är värt en chansning. Ger X2 runt 35%, känns rimligt.

Gå med i vår facebookgrupp för ännu fler speltips!

Klicka här