Bra, Bäst, Bättreodds.se – Jämför alltid!

Tipparnas Kamp – André Nordberg, Lör 26/9

Tipparnas Kamp – André Nordberg, Lör 26/9
26/09/2015 bpkung
Här finns alla möjligheter för en riktig målfest. Leicester är obesegrade i ligan men det kommer såklart inte hålla länge till, flera topplag väntar nu framöver. Klar övervikt på kvalitetsspelare offensivt i laget, framförallt Mahrez och Vardy. Bakåt har det inte sett stabilt ut trots förlustnollan. Tittar man på matcherna hittills så har man följande resultat 4-2, 1-2, 1-1, 1-4, 1-1, 3-2, 2-2 och 2-1. Av de 8 matcherna har hela 4 st gått över 3.5 mål.
Arsenal väntar på att explodera. Förlusten senast mot Chelsea känns fortfarande men är det något som detta laget är bra på så är det att resa sig efter nederlag. Intressant statistik hittar man denna säsongen då Arsenal ligger i toppen när det gäller skapade målchanser, utan att sätta dem såklart.. Bara mot Stoke häromveckan (där man iofs imponerade stort) så hade Arsenal 27 skott på mål, endast 2 bollar gick in. I princip hela mittfältet och anfallet bara väntar på att det ska lossna, spelare som Alexis, Ramsey, Özil, Walcott, Chamberlain, Cazorla och Giroud kommer alltid skapa chanser. Ett riktigt TUNGT avbräck är Coquelin, kanske inte så viktig enligt vissa men jag säger snarare att han är kanske lagets viktigaste spelare i sin defensiva roll. Hela detta året har han varit lysande. Att han missar matchen gör att det bör bli mer öppet. Tror och hoppas på en rolig match med öppet spel. En oberäknelig Mahrez och en extremt snabb Vardy kommer vara ett ständigt hot för Arsenal samtidigt som Leicester knappast kan stå emot i 90 min.
Normalt ligger ”linan” på 2.5 och det känns också helt ok, dock till oddset 1.66. Jag kör dock på över 3.5 mål då 2.70 lockar ännu mer. Strax över 40% chans.
[socialpoll id=”2297093″]

Gå med i vår facebookgrupp för ännu fler speltips!

Klicka här