Bra, Bäst, Bättreodds.se – Jämför alltid!

Tipparnas Kamp – André Nordberg, Lör 26/9

Tipparnas Kamp – André Nordberg, Lör 26/9
26/09/2015 bpkung
Wow…. Det här hade jag inte väntat mig. Spontant är det helgens bästa värdeodds i Premier League. Börjar lite kort med Bournemouth.. En riktigt rolig nykomling som spelar med hög intensitet och med ett offensivt tänk. I Callum Wilson och Matt Richie har man två fina lirare som kan hota alla lag i ligan. Men Bournemouth är fortfarande en nykomling, det kommer svackor utan tvekan. Att tända till är dessutom lättare på hemmaplan.
Stoke har inte vunnit en match hittills men det ska man inte stirra sig blind på. Man inledde hemma mot Liverpool och förtjänade poäng men Coutinho slog till med ett drömmål i slutminuterna, otur. Därefter lyckades man hämta upp till 2-2 borta mot Tottenham vilket tyder på styrka. Senast blev det 2-2 hemma mot Leicester i en match där man slarvade bort segern, Stoke hade 2-0 och full kontroll men tappade det mesta i andra halvlek.
Jag tror på ett extremt taggat Stoke och spelbolagen har underskattat laget efter resultaten hittills, samtidigt har det blivit en liten hype på Bournemouth vilket gör att många lägger spel på dem. Detta i sin tur gör att oddsen blir lite skeva. I ett normalläge (där lagen spelar efter sin bästa förmåga) så får vi kanske 2.10 på Stoke som max. Nu är dessutom  Bojan tillbaka vilket är otroligt viktigt, lägg till en formtopp på Arnautovic och en Shakiri som har stora kvalitéer. Nä detta är bra läge för Stoke och helgens bästa spel för mig. Inga problem att ge 45% på ettan vilket motsvarar oddset 2.20.
[socialpoll id=”2297094″]

Gå med i vår facebookgrupp för ännu fler speltips!

Klicka här