Bra, Bäst, Bättreodds.se – Jämför alltid!

TIPPARNAS KAMP – ANDRÉ NORDBERG, LÖR 21/11

TIPPARNAS KAMP – ANDRÉ NORDBERG, LÖR 21/11
21/11/2015 bpkung
Analysen senast när jag spelade emot mitt kära Arsenal var, utan att skryta för mycket, spot on. Ska ju finnas någon fördel med att ha sett nästan varje match i 16 år. Samma läge här nu, eller samma känsla. Vi börjar med WBA som är tuffa och tighta, samtidigt finns ett par spelare som kan avgöra matcher, framförallt Rondon och Berahino. Tony Pulis är en mästare på att ”spela” spelförstörande fotboll och frustrera motståndarna. Han är dessutom duktig på taktik och att förbereda sina spelare för vad som komma skall. Räknar kallt med att han kommer ha en plan för denna matchen.
Extremt tufft för Arsenal här av flera anledningar. Wenger hade hoppats på att få tillbaka någon av Walcott, Ramsey och Chamberlain till denna matchen men ingen kan spela. Det betyder stora problem för balansen men också för bänken som är riktigt dålig, det saknas ju sedan tidigare spelare som Rosicky, Welbeck och Wilshere bland annat. Bellerin är förvisso tillbaka vilket är mycket positivt men lagets bästa försvarare, Koscielny, kan eventuellt vara lite ur balans fortfarande efter terrordåden i Paris, han var den som blev påverkad mest enligt Wenger. Dock ren spekulation men blir inte överraskad om han vilar alternativt inte är 100% fokuserad. På mittfältet börjar det slita rejält precis som jag förutspådde mot Tottenham. Coquelin kämpar på men ser ut att behöva semester, Cazorla var sliten+sjuk mot Tottenham men spelade senast för Spanien, lär starta men många matcher på honom nu och han är mycket viktig i mitten för att laget ska ticka. Största problemet är Alexis Sanchez, en världsklasspelare som älskar fotboll, så pass mycket att han vägrar ta det lugnt. 100% för Arsenal på matcher och träning, samma med Chile där han spelade nu igen på andra sidan jordklotet. Han borde vila för det håller inte att spela honom hela tiden, hade det inte funnits så mycket skador hade han garanterat inte spelat denna matchen. Intressant att se hur startelvan ser ut. Özil är formspelaren nr 1 och faktiskt utvilad efter att ha fått dispans av Tyskland. Framåt finns bara Giroud och han är också halvt sliten. Mycket raljerande nu men summan av detta är att Arsenal har skador, slitna spelare och dessutom endast tränat ihop 1-2 dagar innan matchen pga landskamper.
Klasskillnad i grunden men bra läge för ett energiskt WBA att chocka ett slitet Gunners. 2.65 är givet spel på 1X. Lätt en bit över 40% chans.

Gå med i vår facebookgrupp för ännu fler speltips!

Klicka här