Bra, Bäst, Bättreodds.se – Jämför alltid!

Tipparnas Kamp – André Nordberg, Lör 19/9

Tipparnas Kamp – André Nordberg, Lör 19/9
19/09/2015 bpkung
En match där det finns stora möjligheter för mycket mål. Båda lagen har spelat 6 matcher hittills (5 i PL och en i ligacupen). Swansea startade mycket positivt med 2-2 i premiären borta mot Chelsea, ett perfekt exempel på deras potential offensivt, det kunde blivit betydligt fler mål i den matchen. Spelare som Ayew, Gomis, Sigurdsson, Montero och Shelvey är de vassaste lirarna framåt. I grunden handlar det dock mest om Swansea filosofi, de är ett spelande lag och vill anfalla. Av deras matcher denna säsongen har 3 av 6 gått över 2.5 mål.
Everton startade säsongen med exakt samma resultat som Swansea, ett 2-2 resultat hemma mot Watford. Därefter blev det 3-0 vinst borta mot Southampton. Av lagets matcher har 4 av 6 matcher gått över 2.5 mål hittills. Senast 3-1 hemma mot mästarna Chelsea så självförtroendet är på topp. När det gäller mål i laget finns det massor: Lukaku, Barkley och Kone framförallt, då har jag inte ens nämnt Naismith som gjorde hattrick senast.
Slutsatsen är att detta är två anfallsglada lag med flertalet klasspelare som har många mål i sig. Enligt mig borde överspelet vara favorit och därför spelas över 2.5 mål till oddset 2.05 samt över 3.5 mål till 3.50. Uppemot 55% på över 2.5.
[socialpoll id=”2295745″]

Gå med i vår facebookgrupp för ännu fler speltips!

Klicka här