Bra, Bäst, Bättreodds.se – Jämför alltid!

Tipparnas Kamp – André Nordberg, Lör 17/10

Tipparnas Kamp – André Nordberg, Lör 17/10
17/10/2015 bpkung

Allt kan ju hända i fotboll och det är små marginaler men det finns verkligen ingenting som talar för mycket mål i denna matchen. West Bromwich är det mest snålspelande laget i Premier League tillsammans med kanske Watford. Tony Pulis är en riktig ”gnetare” och bygger alltid ett lag från försvaret och framåt, det är så han vinner matcher och det är så han alltid klarat sig kvar i Premier League. Denna säsong har det förvisso blivit en del målrika matcher och framförallt förluster, dock har kritiken varit hård från alla håll (även från Pulis själv) och defensiven har tätats till snabbt efteråt. 6 av 10 matcher har gått under 2.5 mål och 5 av 10 matcher har gått under 1.5 mål. Nu har West Bromwich dessutom frågetecken för Berahino, Rondon och Morrisson, tre av de bästa offensiva spelarna i laget. Vem ska göra målen ?

Sunderland har varit en katastrof men nu har ”Big Sam” kommit in, dvs Sam Allardyce. Även det en tränare med fokus på defensiven och hårt jobb. Jag räknar kallt med att prio nr 1 kommer vara att alla lägger 100% och det blir ingen anfallsstorm direkt. Sunderland behöver poäng, minst en pinne men gärna tre och då helst en 1-0 seger om tränaren ska vara nöjd. Den utan tvekan bästa offensiva spelaren är idag avstängd, Jeremie Lens. Bakåt kommer Kaboul tillbaka vilket kan betyda mycket då han håller en bra högstanivå.

Jag var först inne på under 2.5 mål men den är för given, vilket även spelbolagen har koll på. Snittar väl runt 1.65 vilket inte är värde för mig, eller särskilt kul att spela på 🙂 Det blir istället under 1.5 mål vilket innebär att vi får ha max 1 mål i matchen, inte helt lätt alltså men oddset 2.95 speglar också det. Visst ska den ha minst 35% chans (vilket motsvarar oddset 2.75, därmed värde vårt odds).

[socialpoll id=”2301836″]

Gå med i vår facebookgrupp för ännu fler speltips!

Klicka här