Bra, Bäst, Bättreodds.se – Jämför alltid!

Tipparnas Kamp – André Nordberg 29/8

Tipparnas Kamp – André Nordberg 29/8
29/08/2015 bpkung

Swansea verkar fortfarande underskattat av spelbolagen. Egentligen har laget spelat bra hela 2015 och de flesta såg nog i premiärmatchen borta mot Chelsea vilken kvalité det finns. Det finns en klar spelidé, massvis med offensiva spelare som håller hög klass (Gomis, Ayew, Sigurdsson och Montero framförallt). Självförtroendet är på topp och egentligen klickar allting, dessutom har Swansea bra statistik mot Manchester United.

Manchester United har sett mycket stabila ut i defensiven, det är väl klassiskt Van Gaal att se till så det fungerar där bak när det inte riktigt gör det framåt. Visst man krossade Club Brugge senaste men det är inget världslag direkt. Premier League är tuffare och en bortamatch mot ett riktigt formstarkt Swansea, efter att  man spelat bortamatch i Cl-kval, är ingen lek.

Kan Swansea stundtals spela ut Chelsea på bortaplan kan man göra detsamma här. Utan tvekan har Manchester United det bättre laget, skulle allt klicka så blir det tufft. Men när stämde spelet senast för dem? Det kommer ta tid och Swansea har bra möjligheter att ta tillvara på tillfället. Jag tycker 1X känns helt ok här till 1.72. Oddset kan fås genom att spela 48.5% av insatsen på 1:an till 3.50 samt 51.5% på krysset till 3.40, annars är det 1.72 som gäller om man är lat :).

[socialpoll id=”2291411″]

Gå med i vår facebookgrupp för ännu fler speltips!

Klicka här