Bra, Bäst, Bättreodds.se – Jämför alltid!

Premier League – André Nordberg, Lör 26/12

Premier League – André Nordberg, Lör 26/12
26/12/2015 bpkung
Denna matchen är nästan helt jämn skulle jag vilja säga, det finns egentligen bara en anledning till att Manchester United är favoriter och det är deras klubbemblem. Formen är katastrof, spelet stämmer inte alls (defensiven bra dock), det skapas knappt målchanser och Van Gaal är alldeles för envis och principfast för att göra stora förändringar. Så vad talar för Man Utd egentligen? Skulle det vara något så är det ju grundkapaciteten såfall, spelare för spelare är man bättre såklart och defensiven är som sagt väldigt stark. Om man som väntat fortsätter med Van Gaals ”possession football” så blir det mycket kontringar för Stoke och där finns det mycket risker.
Stoke är i bra form även om man inte vunnit alla matcher på sistone. Det finns dock ett mönster och det är när storlagen kommer på besök, det är oerhört svårt att vinna borta mot Stoke och spelarna själv har också sagt att de höjer sig en nivå på hemmaplan när man möter topplagen. Spelare som Shaqiri, Afellay, Bojan och Arnautovic vill såklart visa vart skåpet ska stå, precis som de gjorde för några veckor sen när Manchester City utklassades.
Ett taggat Stoke med bra självförtroende och spelare i form mot ett formsvagt Manchester United utan något vasst anfallsspel. Som sagt en jämn match på förhand tycker jag, minifavorit på Man U men draw no bet ska inte vara högre än 2.10-2.15 på Stoke. Kombinerar ettan till 3.50 (Unibet) och 3.30 på krysset (Betsson) för att få 2.44. Vill man inte räkna för mycket så finns 2.40 på Unibet. Procentvärdering strax under 50%

Gå med i vår facebookgrupp för ännu fler speltips!

Klicka här