Bra, Bäst, Bättreodds.se – Jämför alltid!

Kjelléns Klassiker 27/5

Kjelléns Klassiker 27/5
27/05/2015 Peter Persson

Då kör vi igen!
Denna gången blir det mer gambling då samtliga matcher ska vinnas på handikapp -1.

Sevilla som redan nu ikväll spelar för första gången mot Dnipro i europeiskt sammanhang kommer med grym form ifrån både EL och La Liga. Visst en final är en final men Sevilla har 10 vinster, 3 oavgjorda & 1 förlust i EL och körde fullständigt över Fiorentina i semin. Dnipro som visserligen lyckades skrälla och skicka ut Napoli(2-1) ska ändå inte ha en chans och kommer med endast 6 vinster, 4 oavgjorda & 4 förluster under EL.
Bacca började på bänken i helgen för att vara utvilad till kvällens match, mäktade med 20 mål på 31 starter i La Liga.
Vitolo, Vidal & unge målvakten Rico blev nyligen uttagen till Spaniens trupp vilket visar att det finns riktigt bra klass i Sevilla. Enda personen som kan sätta stopp på detta drömodds är den offensive Konoplyanka.

Arsenal kämpade om andra platsen i PL fram till slutet samtidigt som Aston Villa kämpade för överlevnad, hade en relativt bra form när Benteke började ösa in mål igen men har i slutet tappat det lite och ska inte ha en chans mot Arsenal som körde över West Brom i helgen med hattrick av Walcott(!).
I februari möttes finallagen senast och då blev det vinst för Gunners med 5-0.

Barcelona Barcelona Barcelona..
Laget som just nu har världens vassaste trio längst fram, visserligen är Suarez osäker för spel nu på lördag men det ska nog räcka gott och väl att Neymar & Messi är fullt friska och dom ska nog enkelt kunna avfärda Bilbao när Barca jagar trippeln.
Att matchen t.om spelas på Camp Nou ska nog också tilläggas.

Gå med i vår facebookgrupp för ännu fler speltips!

Klicka här