Bra, Bäst, Bättreodds.se – Jämför alltid!

Inför Premier League 2019/20 – Bättre odds på Premier League 2019/20

Inför Premier League 2019/20 – Bättre odds på Premier League 2019/20
01/08/2019 Bättre Odds
In Premier League

Bättre odds på Premier League 2019/20

Snart börjar äntligen en ny säsong i Premier League och känslan efter den gångna säsongen är att det är två lag som sticker ut lite extra och jag tänker såklart på dom regerande mästarna, Man City, och Champions League mästarna, Liverpool. Dom känns lite bättre än alla andra och jag har svårt att se att något annat lag ska kunna utmana dom även denna säsong.

Vad händer i Man Utd?

Det ska bli väldigt spännande att se vad som händer Man Utd då Solskjaer får en hel försäsong med laget och dom har sett vassa ut i träningsmatcherna. Lukaku lär försvinna och det mesta talar för att Dybala ersätter vilket känns som ett klart uppköp med tanke på Lukakus svaga säsong den förra säsongen.

Vad innebär transferförbudet i Chelsea?

Vad händer med Chelsea kan man undra, kvarstår deras transferförbud? Frank Lampard är ny tränare iaf och nu ska vi få se hur bra Pulisic verkligen är och kan han ersätta Hazard vilket såklart är för mycket att begära av en sådan ung spelare. Tottenham ser ut att behålla sina stjärnspelare men det händer inte direkt något med deras trupp som alltid känns för tunn. Arsenal tar in den hajpade Pepe från Lille och frågan är om han är värd alla dom pengarna men i ärlighetens namn så är det ju försvarsspelare i första hand som behövs i deras darriga försvar.

Får vi några utmanare till topp 6?

Utanför dom 6 stora så tycker jag att det finns vissa lag som kan vara med och hota om europaplatserna och det är Everton, Leicester och Wolverhampton som har byggt på sina redan starka lag och kanske kan något av dom ta ännu ett kliv denna säsongen och hota topp six. Av nykomlingarna så ser Aston Villa starkast ut på pappret medan Norwich och Sheffield United är starka nedflyttningskandidater.

Förslag på långtidsspel som gör säsongen ännu mer spännande:

Skytteligavinnare: Raheem Sterling, odds 17.00, spelet finns hos Unibet – läs mer här
Kommentar: Han stod för 17 ligamål den gångna säsongen och med en frisk De Bruyne i laget som kan ge honom ännu fler smörpassar så ser jag detta som ett kul spel till ett finfint odds.

Blir nedflyttade: Brighton, odds 2.80, spelet finns hos Unibet – läs mer här
Kommentar: Brighton klarade sig med nöp och näppe den gångna säsongen och tyvärr tror jag inte ens att svenskbekantingen Graham Potter kan rädda detta sjunkande skepp.

Head to head Brighton/Newcastle: Newcastle, odds 1.85, spelet finns hos Unibet – läs mer här
Kommentar: Benitez lämnade Newcastle och in har rutinerade Steve Bruce kommit vilket känns som ett lugnt och tryggt val och det ska bli spännande att se hur bra brassen Joelinton är som värvats in för stora pengar.


Jämför odds på Premier League 2019/20

På Bättre odds kan du snabbt, enkelt och gratis jämför odds på alla stora matcher!

Jämför odds på PL!

Gå med i vår facebookgrupp för ännu fler speltips!

Klicka här