Bra, Bäst, Bättreodds.se – Jämför alltid!

Dagens Spik, Sön 7/2

Dagens Spik, Sön 7/2
07/02/2016 bpkung

Arsenal har tappat i tabelltoppen av Premier League och finns först på en 4:e plats och dem är hela 8 poäng bakom överraskningslaget Leicester som leder tabellen. Formen har varit sådär då dem inte har någon vinst i ligan på deras 4 senaste matcher. Nu börjar dem dock få tillbaka en del spelare efter skador och får dem igång sin stora stjärna, Alexis Sanchez, efter sina skadebekymmer så blir dem absolut en titelkandidat.

Nykomlingen Bournemouth finns på 15:e plats och dem har 5 poäng tillgodo till närmsta lag under nedflyttningsstrecket. De har 3 raka matcher utan någon förlust i ligan varav 2 segrar så formen är god. Poängskörden har varit bättre på bortaplan jämfört med på hemmaplan. Under januarifönstret värvade dem den förre Arsenal-spelaren Benik Adobe från Wolverhampton och han visar bra form då han gjort mål i tre raka matcher och han är säkert sugen på visa Arsenal att de skulle behållt honom.

Dags för Arsenal att visa sin klass om de vill hänga med i titelracet i Premier League och dem har det klart bättre laget.

Lycka till!

Gå med i vår facebookgrupp för ännu fler speltips!

Klicka här