Bra, Bäst, Bättreodds.se – Jämför alltid!

Dagens Skräll, Mån 28/12

Dagens Skräll, Mån 28/12
28/12/2015 bpkung

Stormöte mellan Man Utd och Chelsea! Kan detta bli Louis Van Gaal’s sista match som manager för Man Utd? Vem tar i så fall över? Ryktena är många och den förre Chelsea-tränaren José Mourinho har nämnts ett flertal gånger i pressen. Chelsea har tagit in Guus Hiddink som ”tillfällig” manager och direkt började spelarna springa och jobba för varandra och kanske hade José Mourinho grävts sin egen grav då han gång på gång kritiserat sina spelare öppet i media. Det är ju mer eller mindre samma lag som vann ligan den gångna säsongen så kvalitén finns där. Målsprutan Diego Costa drog på sig en varning senast och missar detta toppmöte.

Formen hos Man Utd är usel, inget vinst på dem sex senaste matcherna i Premier League. Dessutom har dem tre raka förluster och motståndet har hetat Bournemouth, Norwich och Stoke. Trots detta ras så är dem fortfarande på 6:e plats i tabellen men spelet har egentligen inte varit bra på hela säsongen då dem mest slår passningar i sidled och skapar typ ingenting. Lagets hjärta och ikon, Wayne Rooney, har sett oerhört trög ut och inte alls kommit till sin rätt i Louis Van Gaal’s spelidé.

Formen hos Chelsea är på uppgång medan den pekar åt motsatt håll för Man Utd och ett bra läge för Chelsea att möta Man Utd på Old Trafford.

Lycka till!

Gå med i vår facebookgrupp för ännu fler speltips!

Klicka här