Bra, Bäst, Bättreodds.se – Jämför alltid!

Dagens Skräll, Mån 23/11

Dagens Skräll, Mån 23/11
23/11/2015 bpkung

Crystal Palace tog en fin skalp senast då dem slog formstarka Liverpool på Anfield. Innan den vinsten så hade dem en liten formsvacka med fyra raka matcher utan någon vinst (ligacupen inräknad). Crystal Palace  har en stark trupp och värvningen av Yohan Cabaye har gjort dem ännu starkare och de bör hamna på den övre delen av tabellen. De är normalt sätt väldigt hemmastarka men i år har dem endast två vinster på sex matcher, dock har dem haft ett tufft spelschema på hemmaplan då dem spelat mot bl a Arsenal, Manchester City och Manchester United.

Sunderland ser inte bra ut.. Efter sitt tränarbyte så slog dem ärkerivalen Newcastle på hemmaplan med 2-0 och supportrarna började hoppas. Matchen efter var dem tillbaka till verkligheten igen då dem förlorade med 2-6 borta mot Everton och senast så förlorade dem med 0-1 hemma mot Southampton. Försvarsspelet har varit under all kritik och dem har släppt in hela 18 mål på sex bortamatcher vilket ger ett snitt på 3 insläppta mål per bortamatch.

Hemmastarka Crystal Palace slår ett svagt Sunderland och går upp till 6:e plats i tabellen och minst tre mål är att vänta i denna match.

Lycka till!

Gå med i vår facebookgrupp för ännu fler speltips!

Klicka här