Bra, Bäst, Bättreodds.se – Jämför alltid!

Dagens Skräll, Mån 21/12

Dagens Skräll, Mån 21/12
21/12/2015 bpkung

En härlig måndags match i Premier League mellan Arsenal och Manchester City. Båda jagar sensationslaget Leicester i toppen av tabellen. Arsenal tog sig vidare i Champions League genom att vinna den direkt avgörande matchen mot Olympiakos med 3-0. Matchen efter så tog dem en bekväm seger borta mot Aston Villa med 2-0. Arsenal dras med en hel del skador och det är högst troligt att deras stjärna Alexis Sanchez missar detta toppmöte.

Manchester City vann sin Champions League grupp genom att besegra Borussia Mönchengladbach på hemmaplan i den sista gruppspelsmatchen med 4-2 och då passerade dem Juventus. I matchen efter så gick dem en tuff batalj mot Swansea på hemmaplan med lyckades vinna med 2-1 efter att Yaya Toure turligt avgjort på övertid. Precis som för Arsenal så är dem skadedrabbade men glädjande nyheter är att anfallsstjärnan, Kun Agüero, är tillbaka igen.

Inget av lagan vill tappa mark i jakten på Leicester i tabelltoppen men i slutändan är lagen nöjda med att inte förlora denna match så vi tror på ett oavgjort resultat.

Lycka till!

Gå med i vår facebookgrupp för ännu fler speltips!

Klicka här