Bra, Bäst, Bättreodds.se – Jämför alltid!

Community Shield 2015

Community Shield 2015
02/08/2015 bpkung

Community Shield 2015 mellan ligavinnarna och FA Cup vinnarna från den gångna säsongen. På ena sidan Arsenal, som vann FA cupen och på andra sidan finns Chelsea, som vann ligan. Nästa helg börjar den nya Premier League säsongen och dessa två lag hör till gruppen av förhandsfavoriter.

Arsenal har imponerat på försäsongen och har idel vinster, 4-0 S-league All Star, 3-1 Everton, 6-0 Lyon och 1-0 Wolfsburg. Till denna säsongen har man kryddat laget med Petr Cech från just Chelsea så man har det väldigt bra ställt på målvaktsposten. I övrigt har man mer eller mindre samma trupp som förra året men det ryktas om att ev Karim Benzema är på väg in.

Chelsea har inte sett lika bra ut på försäsongen, Thailand PR Allstars 1-0, Sydney FC 1-0, New York Red Bulls 2-4, PSG 1-1 (6-5 på straffar), Barcelona 2-2 (4-2 på straffar) men man är som vanligt väldigt svårslagna. Man har tagit in Falcao i laget för att ersätta Didier Drogba och frågan är om han kan hitta tillbaka till sin forntida form under José Mourinho.

Laguppställningarna

Arsenal: Cech; Bellerin, Mertesacker, Koscielny, Monreal; Coquelin, Cazorla; Ramsey, Ozil, Oxlade-Chamberlain; Walcott

Chelsea: Courtois; Ivanovic, Cahill, Terry (c), Azpilicueta; Matic, Fabregas; Ramires, Willian, Hazard; Remy

Vi tror på en jämn fight och kanske avgörs det rentav på straffar till slut.

Lycka till!

[socialpoll id=”2286086″]

Gå med i vår facebookgrupp för ännu fler speltips!

Klicka här