Bra, Bäst, Bättreodds.se – Jämför alltid!

Inför Serie A 2018/19

Inför Serie A 2018/19
15/08/2018 Bättre Odds
In Nyheter

Inför Serie A 2018/19

Den 18:e Augusti kickar Serie A igång och dom gör det med två matcher, Chievo v Juventus med Cristiano Ronaldo och stormatchen Lazio v Napoli.

Vilket lag kommer vinna Serie A 2018/19?

Ja vem ska kunna stoppa Juventus från att ta ännu en Lo Scudetto med tanke på värvningen av Cristiano Ronaldo och dom har även värvat Emre Can, Joao Cancelo och Leonardo Bonucci har kommit hem igen efter sitt korta äventyr hos Milan. Vem kan hota då? På förhand känns Inter som den stora utmanaren och får dom in Luka Modric innan fönstret stänger så kan dom kanske hota på allvar. En som imponerat lite extra på deras försäsong är anfallaren Lautaro Martinez som hämtades från Racing i Argentina och han är tänkt att avlasta Mauro Icardi vilket han gjort med bravur på försäsongen. Napoli var den stora utmanaren den förra säsongen och det kändes lite som om det var deras stora chans. Nu har tränare Sarri lämnat och in har Ancelotti kommit och på försäsongen har det sett lite sådär ut. Roma kommer att vara med och slåss om Champions League platserna med Lazio och Milan jagandes bakifrån.

Spelet vinnare utan Juventus med Inter som vinnare finns till 3.50 gånger pengarna hos Nordicbet

Vilket lag kommer att överraska positivt i Serie A 2018/19?

Jag är förtjust i Atalanta som gör stora saker med små medel och det är en riktig plantskola som tar fram en massa talanger. Dom slutade 7:a den förra säsongen och knep den sista Europa League platsen där dom nu så går som tåget i kvalet. Till denna säsong så har dom kryddat med centertanken Duvan Zapata och lånat in talangen Mario Pasalic från Chelsea som kommer att höja laget ännu mer.

Jag tror Atalanta överraskar och tar en topp 6 placering denna säsong och det spelet hittar du till 2.25 gånger pengarna hos Nordicbet

Vilket lag kommer att överraska negativt i Serie A 2018/19?

Klassiska Parma är tillbaka i Serie A vilket är helt underbart men dom känns på förhand väldigt svaga och det visade dom inte minst i den italienska cupen då det blev respass direkt mot Pisa som håller till i Serie C. Nä det blir en tung säsong för Parma och tyvärr blir det nedflyttning direkt..

Spelet Parma trilla ur hittar du till 2.25 gånger pengarna hos LSbet

Bästa målgörare i Serie A 2018/19?

Cristiano Ronaldo är solklar favorit till skytteligasegern men se upp för en viss Gonzalo Higuain som fick lämna för Milan då det inte fanns plats för honom i Juventus efter Ronaldos ankomst, han lär vara taggad att visa att dom inte gjorde rätt val.

Gonzalo Higuain till 12.50 gånger pengarna hittar du hos Tipbet

Gå med i vår facebookgrupp för ännu fler speltips!

Klicka här