Bra, Bäst, Bättreodds.se – Jämför alltid!

Inför Serie A 2017/18 med heta säsongsspel

Inför Serie A 2017/18 med heta säsongsspel
19/08/2017 Bättre Odds

Inför Serie A 2017/18 med heta säsongsspel

Den gamla damen, Juventus, har vunnit Serie A dom senaste 6 säsongerna och dom är favoriter att ta sin 7:e raka ligatitel men allt känns inte helt hundra hos mästarna och vi såg mittbacksstjärnan Bonucci lämna för toppkonkurrenten Milan efter vad som sägs vara ett internt bråk med tränare Allegri. På försäsongen har det varit blandade resultat och förra helgen förlorade dom den italienska supercupen mot Lazio efter en dålig insats. Vem kan då utmana dom om ligatiteln? Napoli lyfts fram som en kandidat och dem två Milano-klubbarna ser starkare ut denna säsong medan Roma känns svagare. Vi väljer att inte tipsa om något spel på ligasegern men höjer ett varningens finger om att det kan bli ett tronskifte.


Säsongsspel Serie A 2017/18 för vinnare av skytteligan:

Dries Mertens till 10.00 hos unibet
Kommentar: Dries Mertens bytte position till spjupspets efter att Milik blivit skadad förra säsongen vilket blev en succé och denna säsong är han spjutspets från starten av säsongen.

Andrea Belotti till 15.00 hos betway
Kommentar: Andrea Belotti är en riktig striker som älskar att göra mål och stannar han kvar i Italien innan transferfönstret stänger så är han en het kandidat till skytteligasegern.


Head to head spel Säsongsspel Serie A 2017/18:

Head to Head: Roma – Inter (Inter till 2.21 hos nordicbet)
Kommentar: Inter har imponerat på försäsongen och gjort bra nyförvärv så här långt och bästa nyförvärvet är troligtvis tränare Spaletti som är tidigare tränare i Roma.

Head to Head: Genoa – Sampdoria (Sampdoria till 1.86 hos nordicbet)
Kommentar: Sampdoria gjorde en bra säsong den gångna säsongen och tog en del fina skalper, särskilt på sin hemmaplan, och dom har dessutom en väldigt duktig tränare i Marco Giampaolo.


Spela på ännu fler spel i Serie A hos nordicbet – Klicka här

Comments (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Gå med i vår facebookgrupp för ännu fler speltips!

Klicka här