Bra, Bäst, Bättreodds.se – Jämför alltid!

Inför La Liga 2018/19

Inför La Liga 2018/19
15/08/2018 Bättre Odds
In Nyheter

Inför La Liga 2018/19

Den 17:e Augusti kickar La Liga igång och precis som Premier League så börjar dom på en Fredag men dom gör det med två matcher, Girona v Valladolid och Real Betis v Levante.

Vilket lag kommer vinna La Liga 2018/19?

För mig är Barcelona väldigt stora favoriter att även vinna denna säsongen då Real Madrid tappat sin superstjärna, Cristiano Ronaldo, till Juventus och kanske tappar dom även Luka Modric innan transferfönstret hinner stänga. För Real Madrid så handlar det mycket om Gareth Bale kan hålla sig skadefri då han nu får sin stora chans att visa vad han går för då Ronaldo lämnat. Ska bli spännande också att se hur livet ser ut efter Zidane som tränare.
Atletico Madrid känns ännu starkare i år även om dom inte riktigt fått till det på försäsongen så får dom nu en hel säsong med Costa/Griezmann och det kan bära väldigt långt. Med största sannolikhet så blir det dom tre stora längst fram men bakom dom så skuggar Valencia som visade förra säsongen att dom är tillbaka på allvar och vi kan förvänta oss detsamma denna säsongen och kanske tom ett snäpp bättre.

Valencia hamna topp 4 är ett sunt spel och du kan spela dom till 2.85 gånger pengarna hos LSbet

Vilket lag kommer att överraska positivt i La Liga 2018/19?

Ett lag som var väldigt positivt den gångna säsongen var Real Betis som slutade på 6:e plats i La Liga och deras lag känns ännu starkare denna säsongen. På försäsongen så har dom gjort väldigt bra resultat mot kvalificerat motstånd och det blir ett lag att se upp med även denna säsong och dom kan mycket väl ta ett par rejäla skalper, inte minst på sin hemmaplan. Jag tror att dom kommer att vara bättre än sin största rival, Sevilla, även denna säsong.

Real Betis som bäst i Andalucia hittar du till 2.15 gånger pengarna hos Tipbet

Vilket lag kommer att överraska negativt i La Liga 2018/19?

För mig är känslan att Sevilla kommer få det tuffare denna säsong och svårt att nå en europaplats. Nu ryktas även Nzonzi var på väg till Roma där hans förra sportchef finns och ersättaren kan bli Joao Mario som misslyckats helt i Inter och frågan är om han är den rätta ersättaren.

Bästa målgörare i La Liga 2018/19?

Det finns väl bara en som kan vinna nu när Cristiano Ronaldo lämnat La Liga? Har svårt att se någon utmanare men det skulle i så fall vara hans lagkamrat Luis Suarez.

Luis Suarez till 5.00 gånger pengarna hittar du hos LSbet

Gå med i vår facebookgrupp för ännu fler speltips!

Klicka här