Bra, Bäst, Bättreodds.se – Jämför alltid!

Inför finalen i EM 2016

Inför finalen i EM 2016
10/07/2016 Peter Persson

Bättreodds analyserar spelare inför finalen i EM 2016

Ikväll kl. 21:00 spelas finalen i EM 2016 mellan Portugal och Frankrike i Paris. En final där mycket fokus ligger på individuella spelare, speciellt storstjärnan Ronaldo i Portugal men även stjärnor som Griezmann, Pogba, Renato Sanches osv. Vi har därför valt ut 3 olika positioner på fotbollsplanen där vi jämför två spelare från vardera lag, allt för att få en känsla för matchen och en bra analys innan man lägger sina bets!

>> Läs vårt spelförslag inför finalen

koscielnypepe
Mittbackar

Koscielny vs. Pepe

Två hårda herrar som har starka säsonger bakom sig och verkligen varit självklara ledare i sina respektive försvar. Pepe som vann Champions League med Real Madrid och Koscielny med en andraplats med sitt Arsenal i Premier League. Det är dock osäkert om Pepe startar finalen vilket isåfall är ett stort avbräck för Portugal.

Erfarenhet:
Koscielny 30 – Pepe 70

Roll i laget:
Koscielny 40 – Pepe 60

Mästerskapsinsats:
Koscielny 45 – Pepe 55

Slutsats:
Pepe är en riktigt gris på planen men samtidigt slug och utnyttjar varje situation till 100% fördel för sig själv och sitt lag, han är det portugisiska försvaret och utan honom försvagas den försvarslinjen avsevärt. Med hans erfarenhet från stora finaler och matcher med R. Madrid vinner han kampen mot Koscielny.

Koscielny 39% – Pepe 61%


Sista chansen att vinna en svensk EM-tröja!

Idag är sista chansen att vinna en svensk EM-tröja hos oss på Bättreodds.se i samarbete med Bethard. Skapa ett konto hos Bethard via våra länkar så skickar vi en svensk EM-tröja till dig!

Tävla direkt!


Mittfältare

Pogba vs. R. Sanches

Den unga talangfulla mittfältsduellen mellan två framtida superstjärnor. Pogba som är några år äldre är på förhand den klart större stjärnan men Renato Sanches som gjort ett fantastiskt mästerskap när han väl fått chansen har lyst klarare och klarare för varje match som gått!

Erfarenhet:
Pogba  90 – Sanches 10

Roll i laget:
Pogba 70 -Sanches 30

Mästerskapsinsats:
Pogba 40 -Sanches 60

Slutsats:
Pogba vinner denna kampen beroende på att han har mycket mer erfarenhet än den unge talangen Sanches. Pogba är den uttalade stora stjärnan i Frankrike där han är den ståtlige tuppen på Franrikes innermittfältet. Pogba har dock inte levererat på den nivå som han kan men kan ta sitt Frankrike till ett EM-guld på hemmaplan. Sanches är en rookie men spås en lysande framtid, han faller på erfarenheten samt rollen i laget. Kommer bli superspännade att följa hans utveckling och roligt att kanske få chansen att jämföra dessa två stjärnor i ett VM 2018 när Sanches har fått chansen att utvecklas i Bayern München?

Pogba 67% -Sanches 33%


Anfallare

Griezmann vs. Ronaldo

Frankrikes bästa spelare än så länge i turneringen samt turneringens skyttekung mot världsstjärnan Ronaldo, WOW! Även Frankrikes nummer 7 mot Portgual (eller hela världens) nummer 7. Atletico Madrids stjärna mot Real Madrids stjärna, listan med jämförelser kan göras lång.

Erfarenhet:
Griezmann 30 – Ronaldo 70

Roll i laget:
Griezmann 40 – Ronaldo 60

Mästerskapsinsats:
Griezmann 55 – Ronaldo 45

Slutsats:
Ronaldo är den större stjärnan då han och Messi är på en helt annan nivå än alla andra, den statusen plus hans erfarenhet från stora matcher, hans roll i Portugal gör att han vinner denna kampen. Griezmann är en mer annonym stjärna än Ronaldo och tar inte lika mycket plats som den store Ronaldo. Men Griezmann är fantastisk spelare och hans 6 mål än så länge i turneringen lär kröna honom till mästerskapets skyttekung!

Griezmann 42% -Ronaldo 58%


Sista chansen att vinna en svensk EM-tröja!

Idag är sista chansen att vinna en svensk EM-tröja hos oss på Bättreodds.se i samarbete med Bethard. Skapa ett konto hos Bethard via våra länkar så skickar vi en svensk EM-tröja till dig!

Tävla direkt!


Gå med i vår facebookgrupp för ännu fler speltips!

Klicka här