Bra, Bäst, Bättreodds.se – Jämför alltid!

Tipparnas Kamp – Viktor Kjellén, Lör 24/10

Tipparnas Kamp – Viktor Kjellén, Lör 24/10
24/10/2015 bpkung
Malaga är såklart inte samma lag som de hade för ett par år sedan, dock förväntas man ändå hamna i mittenskiktet när säsongen ska närma sig sitt slut men efter 8 omgångar ligger man verkligen inte bra till och man har alltså bara 1(!) vinst hittills.
Man har haft väldigt svårt att hitta målet(bortsett från segermatchen mot formsvaga Sociedad).
Jag tror självklart att Malaga kommer lösa kontraktet till slut men efter en kall dusch senast mot Valencia(0-3) så tror jag inte de vänder på steken och tar alla tre poäng. Deportivo däremot har fått en helt annan start och svävar väll kanske lite på moln efter den goa starten där man har blivit lite av ett krysslag och har endast en förlust hittills. Man har även en Lucas Perez i bra form med 5 mål & 1 assist än så länge och som målade senast mot Bilbao så formen verkar sitta kvar och få det här guldoddset på x2 så är det bara att tacka och ta emot och hoppas att Perez är taggad inför kvällens motstånd.
Toppen mot botten!
Las Palmas ligger där jag antar att de flesta befarade innan säsongstart och det är givetvis på nedflyttningsplats och det är eftersom man endast har en enda seger på de första åtta matcherna och senast blev man även totalt överkörda av mittenlaget Getafe och som på grädde på moset fick man sin rutinerade mittfältare Culio utvisad som alltså missar helgens match.
Laget som står på andra sidan är Villareal som bara ligger 2 poäng efter serieledande Real Madrid. Man fick en tuff uppgift senast i ligan då man stötte på serietvåan Celta Vigo där man även åkte på en tung uddamåls förlust. Dock skillnad på motstånd denna gång och efter att ha vunnit komfortabelt mot Minsk i EL med hela 4-0 så är laget reda för en trepoängare igen och Las Palmas får fortsätta sin segerlösa svit.

Gå med i vår facebookgrupp för ännu fler speltips!

Klicka här