Bra, Bäst, Bättreodds.se – Jämför alltid!

Tipparnas Kamp – Viktor Kjellén, Lör 19/9

Tipparnas Kamp – Viktor Kjellén, Lör 19/9
19/09/2015 bpkung

Atletico Madrid har fått fart på grejerna och efter en hyfsad sen men ändå bra match mot Barcelona vann de i CL borta mot Galatasaray med 2-0 efter att Atleticos kelgris nätat två gånger. Nu möter man Eibar som också har börjat bra men som inte fick hål på Malaga senast och förväntar mig att Atletico som har ett så mycket bättre lag ska kunna avfärda Eibar med några bollar.

Sevilla är självklart förhandsfavoriter då det är ett mycket bättre lag på pappret men har börjat lite svajigt men fick nu i veckan ur proppen och fick nätkänning 3 gånger mot Mönchengladbach som kom tre i Bundesliga förra säsongen så det var ingen dålig bedrift.

Möter under lördagen Celta De Vigo som har fått en kalas start i La Liga och ligger på en tredje plats efter Real Madrid & Barcelona efter två vinster och en oavgjord.
(Den som förstörde förra dubbeln när de ledde med två mål och var en man mindre med 20 min kvar..)
Det som är noterbart är att Celta har gjort mål SAMTLIGA matcher i år vilket inte många klubbar har lyckas med och därför sätter jag att båda lagen gör mål.
Barcelona Barcelona Barcelona..
De fortsätter sin dominans i bollinnehav och kommer senast från ett kryss mot Roma i CL men som hade bud på säkert 5 mål till bortsett målet de gjorde.
Behöver inte säga så mycket om denna matchen utan Barcelona kommer ta kommandot direkt och kommer starta med Messi, Suarez & Neymar längst fram, då blir Levante bara språngbräda och att inte vinna båda halvlekarna är inte ett alternativ, klar seger att vänta för serieledarna.
[socialpoll id=”2295709″]

Gå med i vår facebookgrupp för ännu fler speltips!

Klicka här