Bra, Bäst, Bättreodds.se – Jämför alltid!

Sverige – Slovakien, Lör 2/1

Sverige – Slovakien, Lör 2/1
02/01/2016 bpkung

Kvartsfinal i Junior-VM och Sverige ställs mot Slovakien och har revansch att utkräva efter att just förlorat mot Slovakien i matchen om bronspengen i Junior-VM i förra mästerskapet. Sverige har gått rent så här långt och slagit både USA och Kanada i sin grupp trots att dem saknat sin största stjärna, William Nylander, pga den hjärnskakning han fick i den första gruppspelsmatchen mot Schweiz. Tyvärr så missar han även denna matchen och vi får väl se om han kan spela något mer i detta mästerskap. Den svenske förstemålvakten, Linus Söderström, utgick skadad senast mot Kanada men var tillbaka i isträning idag igen så det ser ut som om han tar han dom första spaden trots allt.

Slovakien lyckades endast slå Vitryssland i sin grupp och förlorade mot Tjeckien, Finland och Ryssland vilket gjorde att dem slutade på 4:e plats och får möta gruppvinnaren Sverige i sin kvartsfinal. Att Slovakien slog Sverige i bronsmatchen i det förra mästerskapet får betecknas som en stor skräll då Sverige är ett betydligt bättre lag på juniorsidan och i detta mästerskap har Sverige ett ännu bättre lag än senast.

Klasskillnad på dessa lag och det enda som skulle kunna störa Sverige är om några nerver skulle spela in men känslan är att detta lag struntar i nerverna och bara kör på med sitt spel. Slovakien kommer att spela defensivt och ligga på kontring mot ett Sverige som kommer att styra matchen. Kan bli en avvaktande inledning där lagen känner på varandra så vi väljer spelet inget mål innan 09:30 in i den första perioden till oddset 2.45.

Heja Sverige!

Gå med i vår facebookgrupp för ännu fler speltips!

Klicka här