Bra, Bäst, Bättreodds.se – Jämför alltid!

Sverige – Finland, Mån 4/1

Sverige – Finland, Mån 4/1
04/01/2016 bpkung

Drömsemifinal mellan Sverige och Finland i Junior-VM och räkna med att det kommer att koka på läktaren då Finland haft ett enormt hemmastöd under hela turneringen. Sverige lekte hem sin kvartsfinal mot Slovakien med hela 6-0 och det var egentligen aldrig något snack om vem som skulle stå som segrare när matchen var slut då juniorkronorna satte högsta fart redan från början. Tyvärr kommer inte William Nylander att spela något mer i Junior-VM och även backen Adam Ollas Mattsson kommer att missa de resterande matcherna då han skadade sig senast mot Slovakien.

Finland spelade en helt galen kvartsfinal mot Kanada och vann till slut med 6-5 och det var såklart deras stjärntrio som stod för det mesta framåt och ett odisciplinerat Kanada kunde till slut inte stå emot. Kanada tog en massa onödiga utvisningar och ger man Aho/Puljujärvi/Laine så många chanser så blir det mål bakåt. De finska målvakterna har sett sådär ut men gör Finland sex mål framåt i snitt per match så kan det ändå bära långt.

Juniorkronorna har spelat ett väldigt fint försvarsspel under hela turneringen och målvaktsspelet har imponerat men de kommer bli oerhört svårt att hålla nollan mot Finland men det kan bli försvar och målvaktsspelet som avgör vem som tar sig till final i slutändan. Dock tror vi på många mål och väljer spelet över 5.5 mål.

Heja Sverige!

Gå med i vår facebookgrupp för ännu fler speltips!

Klicka här