Bra, Bäst, Bättreodds.se – Jämför alltid!

Schweiz – Sverige, Lör 26/12

Schweiz – Sverige, Lör 26/12
26/12/2015 bpkung

Äntligen dags för Junior-VM i ishockey igen! Denna gången spelas VM i Finland så det betyder bra tv-tider för oss i Sverige. I premiären får Sverige möta Schweiz som slutade sist i sin grupp i förra Junior-VM och fick då kvala för att hålla sig kvar i den högsta divisionen. Frågan är vart dem står i år men det ser bättre ut på förhand då dem slagit Slovakien i träningsmatcherna inför Junior-VM. Den stora stjärnan heter Timo Meier och han snittar 1,5 poäng per match i den kanadensiska junior-ligan.

Sverige fick loss den stora stjärnan, William Nylander, som leder poängligan i AHL och det är bara en tidsfråga innan han blir en poäng-spruta även i NHL. Dessutom är hans lillebror Alexander Nylander också med som precis som William är en väldigt stor talang. Tränare Grönborg kommer dessutom att spela dem i samma kedja vilket kan bli en fröjd för ögat när dem leker ishockey. Sverige har ett lag för att kämpa om de ädlaste medaljerna och detta är en match som dem bara ska vinna. Det stora avbräcket är att lagkaptenen Sebastian Aho har fått lämna Junior-VM pga skada.

Som vanligt i Junior-VM så är det full fart framåt som gäller och jag förväntar mig en massa mål så jag testar ett överspel i Sveriges premiärmatch.

Heja Sverige!

Gå med i vår facebookgrupp för ännu fler speltips!

Klicka här