Bra, Bäst, Bättreodds.se – Jämför alltid!

Kanada – Sverige, Tors 31/12

Kanada – Sverige, Tors 31/12
31/12/2015 bpkung

Sverige gjorde jobbet igår mot lillebror Danmark och vann med klara 5-0 och siffrorna kunde blivit betydligt större om inte Danmark haft en storspelande målvakt. Kändes aldrig som om Danmark vara nära att göra ett mål heller då dem endast fick iväg 8 skott mot Sveriges mål på hela matchen. Denna vinsten betyder att Sverige vinner sin grupp och dem kommer att få möta Slovakien i sin kvartsfinal vilket gör matchen mot Kanada oväsentlig om man tänker på poängen men Sverige vill göra en bra match mot Kanada för att sätta sig i respekt om dem skulle stöta på dem senare i turneringen igen.

Kanada har underpresterat så här långt då dem förlorat mot USA och endast lyckats slå Schweiz efter förlängning. Dem har chansen att knipa andra platsen i gruppen men då krävs en vinst här samtidigt som USA förlorar mot Danmark, vilket dock inte känns speciellt troligt. I vilket fall vill dem avsluta gruppspelet snyggt för att få en bra känsla inför slutspelet.

Sverige har hållit nollan i två raka matcher och visat upp ett bra försvarsspel och ett lysande målvaktsspel, särskilt mot USA. Vi tror på en tight match mot Kanada vilket innebär under 6 mål i matchen.

Heja Sverige!

Gå med i vår facebookgrupp för ännu fler speltips!

Klicka här