Bra, Bäst, Bättreodds.se – Jämför alltid!

Ishockey-VM 2015 i Tjeckien

Ishockey-VM 2015 i Tjeckien
29/04/2015 Peter Persson

På fredag startar hockey-vm i Tjeckien och tills dess måste respektive nation ha anmält minst 17 spelare av max 25. Detta betyder att man kan ta in spelare senare i turneringen och man kan avvakta och se vilka som blir tillgängliga i NHL eftersom slutspelet är igång just nu.

Känslan är att Sverige har ett intressant lag med många unga spelare och med bl a en personlig favorit i NHL rookien Filip Forsberg som jag bl a sett live i junior-vm i Sverige och är övertygad om att det kan bli vår nästa storstjärna. Han har säkert lite extra press på sig med det efternamnet.

Men den största stjärnan i ishockey-vm i Tjeckien är utan tvekan Kanadas stjärna, Sidney Crosby, som vunnit både Stanley Cup och OS men saknar ett vm-guld på sitt bälte. Ryssland vill dock inte vara sämre och har spetsat sitt lag med självaste Jevgenij Malkin.

Favoriter att vinna ishockey-vm är Kanada och Ryssland men se upp för hemmanationen Tjeckien som säkert kommer att höja sig med ett par snäpp, kanske kan de knippa en medalj?

Gå med i vår facebookgrupp för ännu fler speltips!

Klicka här