Bra, Bäst, Bättreodds.se – Jämför alltid!

Sverige – Danmark, Lör 14/11

Sverige – Danmark, Lör 14/11
14/11/2015 bpkung

Ikväll är det första ångestmötet av två mot vårt kära grannland Danmark. Matchen överskuggas såklart av gårdagens fruktansvärda händelser i Paris men vi får inte låta terrorismen vinna utan istället slå oss samman och bekämpa den på olika sätt. Något som kommer att diskuteras senare är EM 2016 i Frankrike om det kan verkligen genomföras eller inte med tanke på vad som hänt och om säkerheten kan säkerställas vid ett sådant stort evenemang.

Men vi kan inte fokusera på det nu utan vi ska spela match mot danskarna ikväll och det är viktigt med ett bra resultat i den första matchen och drömmen om ett EM 2016 ska leva kvar för vår del. Över två matcher så ser vi Danmark som favoriter men känslan är att deras form har dalat och de har haft svårt att göra mål i de avslutande matcherna i EM-kvalet vilket gjorde att de hamnade efter Albanien i sin grupp och nu måste spela playoff. Dock har deras försvar varit väldigt bra under hela EM-kvalet och mittlåset med Agger/Kjaer är ramstarkt.

Sverige är känt för ett starkt försvarsspel men det har darrat betänkligt under EM-kvalet men vi har trots det bara släppt in nio mål på tio matcher. Dock sättet vi har släppt in dem på har kanske inte sett helt övertygande ut. Framåt handlar det såklart om vår svenske superstjärna, Zlatan Ibrahimovic och så kommer det även vara under dessa två möten med Danmark. Detta vet såklart Danmark också om vilket betyder att de kommer att ha extra bevakning på honom vilket kan ge mer ytor för andra och för att detta ska gå vägen så måste övriga spelare i Sverige kliva fram och ta sitt ansvar.

Hur slutar denna första playoffmatch då? Danmark är klart nöjda med ett oavgjort resultat och Sverige måste nog vinna för att kunna klara av bortamatchen i Köpenhamn men vi kommer att högst troligt se två försiktiga lag i den första halvleken. Så vi tror på ett oavgjort resultat i halvtid och hoppas innerligt på att Sverige kliver framåt i andra halvlek och vinner matchen!

HEJA SVERIGE!!

Gå med i vår facebookgrupp för ännu fler speltips!

Klicka här