Bra, Bäst, Bättreodds.se – Jämför alltid!

EM-Kval Sverige – Österrike, Tis 8/9

EM-Kval Sverige – Österrike, Tis 8/9
08/09/2015 bpkung

Alla är vi nog besvikna över Sveriges insats borta mot Ryssland senast. Framförallt så saknades en vilja att vinna och man var mer rädd för att förlora. Nu förlorade vi matchen mot Ryssland men vi har fortfarande avgörandet i våra egna händer. Det som oroar mest inför kvällens match är Zlatans skada som han drog upp senast. En del tyckare påstår att vi är ett bättre lag utan honom men han är vår världsstjärna, gjort flest mål av alla i landslaget och vår kapten så han kommer att lämna ett stort hål efter sig den dagen han slutar i landslaget. Som tur är så finns han med i kvällens startelva och förhoppningsvis så är han helt hundra och visar vägen.

Österrike har sex raka vinster i EM-kvalet och enda poängtappet var i den första omgången hemma mot Sverige då matchen slutade 1-1. Man har ett ramstarkt försvar och endast släppt in två mål på deras sju EM-kval matcher. Dessa två mål släppte man in i dem två första omgångarna och man har alltså hållit nollan i fem raka matcher. Spelar man minst oavgjort mot Sverige så är man redan nu klara för EM 2016.

Ett tänkbart scenario är en tight första halvlek där Sverige pressar på och Österrike försvarar sig väl och ligger på kontring. I andra halvlek pressar Sverige på ännu mer och till slut får man till ett avgörande mot Österrike.

Kom igen Sverige!!!

[socialpoll id=”2293355″]

Gå med i vår facebookgrupp för ännu fler speltips!

Klicka här