Bra, Bäst, Bättreodds.se – Jämför alltid!

EM-Kval Ryssland – Sverige, Lör 5/9

EM-Kval Ryssland – Sverige, Lör 5/9
05/09/2015 bpkung

Nu börjar verkligen allvaret för vårt svenska landslag då vi först möter Ryssland borta för att sedan ta oss an Österrike på hemmaplan. Två bra resultat här och vägen till EM 2016 i Frankrike ligger vidöppen. Som tur var så är vår stjärna, Zlatan Ibrahimovic, tillbaka efter sin skada och han hann med en match i PSG innan landslagsuppehållet vilket gett honom lite matchträning. Vi ser ut och starta med ett 4-5-1 system och det visar att vi ska tänka defensivt i första hand och kanske slå vakt om en poäng. Det viktigaste i denna matchen är att inte förlora och just nu är vi fyra poäng före Ryssland och vi ligger 2:a i tabellen efter Österrike och vi vill minst behålla det avståndet inför dem tre avslutande matcherna. Tänk på att topp 2 tar sig direkt till EM-slutspelet!

Ryssland sparkade sin coach Fabio Capello på grund av dåliga resultat i EM-kvalet. Man ersatte honom med Leonid Slutskij som även bär huvudansvaret för CSKA Moskva i den ryska ligan. Han har fått ett kort kontrakt och ska försöka ta Ryssland till EM 2016 i Frankrike trots den dåliga inledningen. Det sägs att rysslands lagkapten, Roman Sjirokov, fick kliva av träningen i fredags och är osäker till spel vilket är ett stort avbräck om han nu inte kan spela.

Sverige kommer att ha en defensiv inställning till denna matchen och en spelare som Pontus Wernblom är guld värd i en sådan match då han kan springa och ”städa” framför fyrbackslinjen. Ett 0-0 eller 1-1 resultat ligger nära tillhands i denna match.

Lycka till!

Gå med i vår facebookgrupp för ännu fler speltips!

Klicka här