Bra, Bäst, Bättreodds.se – Jämför alltid!

EM-kval, Mån 12/10

EM-kval, Mån 12/10
12/10/2015 bpkung

Sverige’s sista match i sin EM kvalgrupp och högst troligt så blir det playoff till EM om nu inte Ryssland högst oväntat förlorar sin sista match hemma mot Montenegro och då tar sig Sverige upp på andra plats vid vinst och är direktkvalificerade till EM 2016. Sverige slog Lichtenstein senast med 2-0 på bortaplan och Zlatan Ibrahimovic missade även straff men man var totalt överlägsna. Man räknar med att det blir playoff men man vill ha en bra känsla i gruppen och gärna ta en övertygande seger i den sista gruppspelsmatchen.

Moldavien är jumbo i gruppen och endast tagit två poäng så här långt, borta mot Lichtenstein och väldigt oväntat även borta mot Ryssland. I övrigt har det blivit idel förluster, dock inga storförluster så här långt. Men tar man endast en poäng över två möten mot Lichtenstein så visar det vilken klass detta Moldavien håller och man kommer inte ha mycket att hämta här.

Zlatan ser ut att vara på väg tillbaka mot storformen trots straffmissen senast och mot ett passade motstånd som Moldavien på hemmaplan så känns det högst troligt att han hittar målet minst ett par gånger.

Lycka till!

[socialpoll id=”2300495″]

Gå med i vår facebookgrupp för ännu fler speltips!

Klicka här