Bra, Bäst, Bättreodds.se – Jämför alltid!

Roland Garros – Franska Öppna 2015

Roland Garros – Franska Öppna 2015
22/05/2015 Peter Persson

På Söndag startar Franska Öppna, Roland Garros och frågan många ställer sig är, kommer Rafael Nadal att ta sin 10:e titel i turneringen?
Rafael Nadal har endast förlorat en match någonsin på grusen i Franska Öppna och det var mot svenske Robin Söderling 2009. Rafael Nadal har inte imponerat i år och faktiskt inte vunnit en enda grusturnering. Många tror dock att det blir Rafael Nadal och Novak Djokovic som kommer att göra upp om titeln men vi sticker ut hackan och säger att vinnaren i år blir Andy Murray som just nu kan spelas till 9 gånger pengarna. Andy Murray har förbättrat sitt grusspel avsevärt i år med Jonas Björkman som tränare och vunnit två stora grusturneringar.

På damsidan är såklart Serena Williams favorit och hon siktar på att bli den tredje kvinnan någonsin att vinna 20 Grand Slam titlar. Hon har dock haft problem med en armbågsskada och drog sig senast ur grusturneringen i Rom. Frågan är om skadan kommer att påverka henne i Franska Öppna. Som favorit ser vi istället förra årets vinnare Maria Sharapova som just nu kan spelas till 5 gånger pengarna och som senast vann just grusturneringen i Rom. En rolig outsider är kanadensiska stjärnskottet Eugenie Bouchard som tog sig till semifinal i Franska Öppna förra året och hon kan just nu spelas till 21 gånger pengarna.

Håll utkik för våra tennisspel under hela Franska Öppna.

Våra tips

Vinnare herr:
Andy Murray – 9 ggr pengarna

Vinnare dam:
Maria Sharapova – 5 ggr pengarna

Outsider – Vinnare dam:
Eugenie Bouchard – 21 ggr pengarna

Gå med i vår facebookgrupp för ännu fler speltips!

Klicka här