Bra, Bäst, Bättreodds.se – Jämför alltid!

Dagens Spik, Tors 26/11

Dagens Spik, Tors 26/11
26/11/2015 bpkung

Athletic Bilbao leder grupp L i Europa League med nio poäng efter fyra omgångar. De är inte klara för avancemang än men vid förlust här så har dem fortfarande goda chanser att ta sig vidare då dem möter jumbon AZ på hemmaplan i den sista omgången. Athletic Bilbao spelar en offensiv fotboll och deras matcher har ett målsnitt på 3.75 mål per match i Europa League.

Augsburg har haft en tung säsong efter succén förra säsongen då dem slutade på plats 5 i Bundesliga. Just nu är dem nästjumbo men det har sett lite bättre ut på slutet då dem vunnit tre av fem senaste matcherna (alla turneringar inräknade). I Europa League fick dem en jobbig start då dem förlorade dem två första matcherna, bl a med 3-1 borta mot Athletic Bilbao men de har vunnit dem två senaste matcherna vilket tagit dem till andra plats i grupp L. Precis som Athletic Bilbao så spelar Augsburg en offensiv fotboll och deras matcher har ett målsnitt på 3.5 mål per match i Europa League.

Augsburg behöver en vinst för att ha chansen att ta sig vidare och måste vinna med minst två mål om de ska ha bättre inbördes möten med Athletic Bilbao vilket blir avgörande om de hamnar på samma poäng när tabellen summeras. Augsburg’s offensiv kommer i sin tur ge ytor åt Athletic Bilbao för att kontra och minst tre mål är att vänta i denna drabbning.

Lycka till!

Gå med i vår facebookgrupp för ännu fler speltips!

Klicka här