Bra, Bäst, Bättreodds.se – Jämför alltid!

Dagens Spik, Tors 17/9

Dagens Spik, Tors 17/9
17/09/2015 bpkung

Nu börjar gruppspelet i Europa League och vi har direkt hittat ett bra spel. Marseille missade Champions League spel i den sista omgången av Ligue 1 förra säsongen och får istället rikta in sig på spel i Europa League denna säsong. I början av säsongen var det kaos i klubben då deras dåvarande tränare, Marcelo Bielsa, sa upp sig efter premiären efter en inledande förlust och det sägs att uppsägningen berodde på ett kontraktsbråk mellan Marcelo Bielsa och ledningen i Marseille. Ny tränare blev spanske Míchel som kom närmast från Olympiakos. Efter tränarbytet så vinner man med 6-0 hemma mot Troyes men förlorar sedan borta mot Guingamp med 2-0. Nu senast slog man tillbaka SC Bastia på hemmaplan med 4-1 och spelet så väldigt bra ut och man verkar ha hittat spelet under den nya tränaren.

Groningen slutade på 8:e plats i den holländska ligan förra säsongen men man vann den inhemska cupen och är därför kvalificerade för Europa League denna säsong. Man har börjat säsongen okej med sju poäng på dem fem första matcherna och man ligger på 9:e plats i ligan och den är nog ungefär där man kommer att sluta när man summerar ligasäsongen. I laget spelar Rasmus Lindgren och U21-hjälten Simon Tibbling.

Marseille är rankade på 48:e plats på UEFA’s ranking och Groningen på plats 208 vilket visar klasskillnaden på dessa två lag.

Lycka till!

[socialpoll id=”2295333″]

Gå med i vår facebookgrupp för ännu fler speltips!

Klicka här