Bra, Bäst, Bättreodds.se – Jämför alltid!

Dagens Spik 6/8

Dagens Spik 6/8
06/08/2015 bpkung

Europa League kval mellan Rosenborg från Norge och Debreceni VSC från Ungern. Rosenborg vann första mötet i Ungern med 3-2 och har ett bra utgångsläge. Rosenborg leder norska Tippeligan med sju poäng och är obesegrade på hemmaplan i år. Just nu är man uppe i sex raka segrar, Europa League kvalmatcher inräknade och på dessa matcher har man gjort 15 mål och endast släppt in 5 mål. Rosenborg spelar en offensiv fotboll och inför returmötet mot Debreceni VSC så säger man att man kommer att försöka göra första målet för att sedan kontrollera matchen. Rosenborg är rankade på plats 142 på UEFA’s ranking.

Debreceni VSC har fått en sådär start på sin ligasäsong med en vinst och två oavgjorda på dem tre första matcherna. Man spelade i Champions League säsongen 2009/2010 och säsongen efter kvalificerade man sig för Europa League men efter det så har man inte lyckats kvala in till någon europeisk turnering.  Man är rankade på plats 226 på UEFA’s ranking.

Debreceni VSC är kända för att vara ett bra hemmalag och efter att ha förlorat första mötet på hemmaplan så Rosenborg stora favoriter att även vinna hemmamatchen.

Lycka till!

[socialpoll id=”2286920″]

Gå med i vår facebookgrupp för ännu fler speltips!

Klicka här