Bra, Bäst, Bättreodds.se – Jämför alltid!

Dagens Spik 23/7

Dagens Spik 23/7
23/07/2015 bpkung

Europa League kval mellan svenskklubben Bröndby med Magnus Eriksson, Johan Elmander och Johan Larsson i laget och bulgariska Beroe. Bröndby vann första matchen i Bulgarien med 1-0 efter ett sent mål av Martin Albrechtsen. Danska Superligan startade förra helgen och Bröndby inledde överraskande med en förlust borta mot nykomlingen Aarhus med 2-1. Bröndby är ett lag på uppgång efter att ha stått i skuggan av FC Köpenhamn de senaste åren och senaste säsongen så slutade man på 3:e plats i Superligan. Detta året har man spetsat till truppen med att bl a ta in Magnus Eriksson och finske landslagsanfallaren Teemu Pukki från Celtic som för övrigt gjorde Bröndby’s mål i förlustmatchen mot Aarhus i premiären.

Beroe eller PFC Beroe Stara Zagora som är deras fulla namn är spelar i den högsta ligan i Bulgarien och slutade på 2:a plats den gångna säsongen. Man startade även sin nya säsong förra helgen och man spelade då 0-0 hemma mot Montana. I den första omgången av Europa League kvalet så slog man ut Atlantas från Litauen med totalt 5-1. Just nu är man rankade som lag nummer 317 på UEFA’s ranking.

Bröndby kommer ställa över sin mittbacks stjärna, Daniel Agger, i denna matchen eftersom Bröndby kommer att ha ett tufft schema fram över och Daniel Agger är ganska skadebenägen. Trots det så har man fullgoda ersättare och kommer med en stark trupp till denna match. Bröndby är ett väldigt bra hemmalag och är snäppet bättre än Beroe och bör klara av denna matchen ganska komfortabelt.

Lycka till!

[socialpoll id=”2284196″]

Gå med i vår facebookgrupp för ännu fler speltips!

Klicka här