Bra, Bäst, Bättreodds.se – Jämför alltid!

Dagens Skräll, Tors 26/11

Dagens Skräll, Tors 26/11
26/11/2015 bpkung

Sporting gör en kanonsäsong i ligan så här långt och leder den med fem poäng före Porto (en match mindre spelad) och är obesegrade efter tio matcher. Dem missade Champions League genom att förlora i playoff kvalet mot CSKA Moskva så dem spelar i Europa League istället. Där har det inte gått lika bra som i den inhemska ligan så här långt och dem ligger endast på en 3:e plats med två omgångar kvar (endast 1:an och 2:an går vidare till slutspelet). Nu är det vinst som gäller om dem ska ha chansen att ta sig vidare.

Lokomotiv Moskva ligger på 3:e plats i den ryska ligan men har haft det lite tyngre på slutet, endast en vinst på dem sju senaste matcherna (alla turneringar inräknade). I Europa League har dem gått väldigt bra och leder gruppen och är än så länge obesegrade. Dem slog överraskande Sporting på bortaplan med 3-1 i den första omgången.

Sporting måste vinna för att ha chansen att ta sig vidare och Lokomotiv Moskva möter jumbon Skenderbeu i den sista omgången så de har goda chanser att ta sig vidare oavsett.

Lycka till!

Gå med i vår facebookgrupp för ännu fler speltips!

Klicka här