Bra, Bäst, Bättreodds.se – Jämför alltid!

Dagens Skräll 6/8

Dagens Skräll 6/8
06/08/2015 bpkung

Europa League kval mellan Strömsgodset från Norge och Hajduk Split från Kroatien. Första matchen slutade 2-0 till Hajduk Split så Strömsgodset måste göra minst två mål för att kunna gå vidare. Strömsgodset ligger på 5:e plats i norska Tippeligan och är väldigt bra på hemmaplan där man är obesegrade i ligan och har vunnit 5 av 7 matcher och har målskillnaden 16-7 vilket betyder att man snittar mer än två mål framåt per hemmamatch. I den senaste ligamatchen så krossade man Tromsö på bortaplan med 6-0 så formen och målskyttet verkar vara på topp.

Hajduk Split har inte alls börjat sin ligasäsong på ett bra sätt och är utan seger efter fyra omgångar, tre oavgjorda och en förlust. Man förlorade den senaste bortamatchen i ligan med 4-1 och i den förra kvalomgången till Europa League så förlorade man bortamatchen mot FC Koper från Slovenien med 3-2.

Strömsgodset kommer sätta full fart framåt och Hajduk Split kommer att ligga på kontring och det är stor chans till många mål och att Strömsgodset står till slut som det vinnande laget.

Lycka till!

[socialpoll id=”2286921″]

Gå med i vår facebookgrupp för ännu fler speltips!

Klicka här